Thursday, December 27, 2012

STE-koulutusta Helsingissä

ASD-STE100 Simplified Technical English (STE), suomeksi: Yksinkertaistettu Tekninen Englanti, on kansainvälinen standardi, joka auttaa tekemään teknisistä asiakirjoista helposti ymmärrettäviä. STE yhdenmukaistaa sanaston, kieliopin ja tyylin ja antaa käyttäjille myös vapauden kontrolloida alansa erikoissanastoa.

ASD-STE100:n käyttö on usein pakollista ilmailu- ja puolustusteollisuuden käyttäjille. Kouluttamiemme yhtiöiden joukossa, joita autoimme saavuttamaan standardin vaatimukset, ovat Patria, BAE Systems, Boeing, Rolls-Royce, EADS ja Eurocopter.

Mitä tulee muiden alojen, kuten esimerkiksi tietotekniikan, koneteollisuuden, lääketieteellisten laitteiden- ja elektroniikkateollisuuden alojen harjoittajiin, STE voidaan helposti mukauttaa vähentämään käännösten kustannusta merkittävästi ja samanaikaisesti parantamaan käännösten laatua. Muutamia kouluttamiamme yhtiöitä näillä aloilla ovat Finn-Power, ABB, Sandvik, Samsung, Microsoft, WatchGuard, Hach ja Huawei.

Shufra on kansainvälisesti johtavassa asemassa STE-koulutuksessa ja konsultoinnissa. Tällä hetkellä tarjoamme 2 päivän pituisen STE-valmennuksen Helsingissä 28. ja 29. tammikuussa 2012. Tämä on avoin valmennus, jossa maksat istumapaikasta ja jossa useat yhtiöt jakavat saman luokkahuoneen. Suurin ryhmäkokomme on 10 henkilöä. Tarjoamme mielellämme myös asiakkaille räätälöityjä ja heidän omissa tiloissaan tapahtuvia tunteja.

Lisätietoja saat sivulta: http://www.shufra-consultancy.com tai ota minuun yhteyttä.

This site is no longer maintained

You may be interested in the following links:
www.shufrans-techdocs.com for all technical documentation and publication needs.
www.asd-ste100.net for Simplified Technical English expertise.
www.asd-ste100.solutions for Simplified Technical English training & consultancy services.

International training workshops can be found here:

No comments:

Post a Comment